سوزوکی سیاز وارداتی راسا موتور

سدان اقتصادی سوزوکی در ایران

سوزوکی سیاز (Ciaz) یک سدان جمع و جور اقتصادی است که از سال ۲۰۱۴ تاکنون در بازار هند، آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی حضور دارد. این خودرو که در هند، چین، تایلند، میانمار و الجزایر مونتاژ می­شود ، در چند کشور قاره آفریقا از جمله مصر با نام تویوتا بلتا (Toyota Belta) به فروش می­رسد.

ابعاد بزرگ چراغهای جلو، شیب کاپوت، جلوپنجره متصل به چراغها، فرم افقی ورودی هوا در سپر و طراحی دو چراغ مه‌ شکن، سوزوکی کیزاشی را به یاد می­آورد. در نمای عقب هم با دو چراغ بزرگ،  برآمدگی لبه صندوق و دو شبرنگ داخل قاب کرومی مواجه هستیم. به طور کلی، طراحی سوزوکی سیاز به خصوص در نمای عقب تاحدی به نسل نهم هوندا سیویک شباهت دارد.

طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین محورهای سوزوکی سیاز به ترتیب ۴.۴۹، ۱.۷۳، ۱.۴۷۵ و ۲.۶۵ متر اعلام شده است.

امکانات سوزوکی سیاز وارداتی

در فضای کابین با طرحی ساده مواجه هستیم که دریچه‌های تهویه، نمایشگر و پنل تنظیمات را در بخش میانی داشبورد جای داده است. صفحه نشان دهنده به صورت آنالوگ طراحی شده اما یک کامپیوتر سفری کوچک را نیز به همراه دارد. نکته مهم اینکه کیفیت و نحوه مونتاژ قطعات در این بخش، خوب به نظر می­رسد. فضای سرنشینان در هر دو ردیف خودرو جادار و مناسب است هرچند که ممکن است سرنشینان قد بلند از نظر فضای سر در ردیف عقب با کمی مشکل روبرو شوند.

شرکت سازنده با اشاره به ظرفیت ۵۱۰ لیتری محفظه بار سوزوکی سیاز، آن را از سایر مدل‌های همرده برتر دانسته است.

براساس اطلاعاتی که در سامانه یکپارچه انتشار یافته، سوزوکی سیاز بازار ایران به سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه‌­ای، حسگر نور، چراغهای LED جلو، تهویه مطبوع خودکار با دریچه برای سرنشینان عقب، نمایشگر لمسی ۷ اینچی با دوربین عقب و پشتیبانی از بلوتوث و مسیریاب، حسگر پایش فشار باد تایرها، روکش چرم مصنوعی و آینه­‌های تاشو برقی، مجهز شده است.

توجه داشته باشید که هیچکدام از نسخه‌­های سیاز، مواردی همچون سانروف، حسگر باران و کیسه هوای جانبی را به همراه ندارد.

کارشناس نشریه اتوکار ایندیا، از مصرف سوخت اقتصادی، کابین جادار و قیمت مناسب به عنوان نکات مثبت سوزوکی سیاز نام برده هرچند که در این خودرو از هیجان رانندگی خبری نیست.

مشخصات سوزوکی سیاز وارداتی

سوزوکی سیاز در کشورهای مختلف با چهار پیشرانه بنزینی و سه موتور دیزل عرضه شده اما نسخه بازار ایران، به پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی با کد فنی K15B مجهز گردیده که ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور را از طریق جعبه دنده ۴ سرعته خودکار به چرخهای جلو انتقال می‌دهد. ماروتی سوزوکی از تنظیم ECU و دریچه گاز این پیشرانه برای سازگاری با کیفیت نامناسب سوخت در کشور هند خبر داده که برای مصرف­کننده ایرانی هم خبر خوبی است.

وزن این خودرو در نسخه­‌های مختلف بین ۹۶۰ تا ۱۱۳۰ کیلوگرم اعلام شده است. شتاب صفر تا صد و حداکثر سرعت این سدان اقتصادی به ترتیب ۱۴ ثانیه و ۱۶۵ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. مصرف سوخت ترکیبی سوزوکی سیاز با محفظه سوخت ۴۳ لیتری هم ۶ لیتر در صد کیلومتر خواهد بود.

تعلیق سوزوکی سیاز به صورت اتصالات مک­فرسون در محور جلو و نیمه مستقل محور پیچشی در عقب طراحی شده است. تامین امنیت سرنشینان این خودروی اقتصادی هم به دو کیسه هوا، سیستم پایداری و ترمز با ABS، EBD و دیسک‌های خنک­شونده در محور جلو واگذار شده است.

دیدگاه خود را بیان کنید

You must be logged in to post a comment.*