واردات ماشین آلات کشاورزی

با توجه به افزایش جمعیت انسان در نقاط مختلف جهان صنعت کشاورزی جهت تامین نیاز غذایی بشر به سمت مکانیزه شدن پیش می رود و به همین دلیل از ماشین آلات کشاورزی گوناگون استفاده می شود.  به همین دلیل کارخانجات مختلف در سراسر جهان اقدام به تولید و عرضه انواع ماشین آلات کشاورزی مانند تراکتور، تیلر، دروگر، علف زن، سمپاش و غیره کردند. هر یک از ماشین آلات کشاورزی ذکرشده دارای قابلیت ویژه است و در نقاط مختلف کشور از آنها استفاده می شود ولی با توجه به عدم تولید برخی از آنها در کشور شرکت های وارد کننده اقدام به واردات این محصولات از برندهای مختلف کرده اند.

واردات ماشین الات

استفاده از ماشین آلات کشاورزی به زمان انقلاب صنعتی باز می گردد و از آن زمان از نیروی انسانی جهت انجام امور دشوار کشاورزی استفاده نمی شود که این کار سبب شده کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی نیز بهبود یابد. انواع مختلف آنها جهت امور کاشت، داشت و برداشت مورد استفاده قرار می گیرد و در سطح جهانی متقاضیان زیادی جهت خرید ماشین آلات کشاورزی وجود دارد؛ به گونه ای که آمار واردات و صادرات آن نزدیک به ۸۰ میلیارد دلار در سال برآورد می شود. از جمله بزرگترین کشورهای صادر کننده ماشین آلات کشاورزی می توان به ژاپن، آلمان و چین اشاره کرد که سالانه حجم زیادی از این محصولات از طریق واردات تامین می شود. البته در زمینه واردات این دسته از ماشین آلات مواردی همچون کشور سازنده، کیفیت، توان موتور و غیره دارای اهمیت بالایی است و اگر محصول با توجه به این عوامل از کیفیت بالایی برخوردار نباشد واردات آنها با محدودیت مواجه می شود.

واردات ماشین آلات کشاورزی دست دوم

با توجه به اهمیت استفاده از این محصولات جهت بهبود محصولات کشاورزی دولت اجازه واردات ماشین آلات کشاورزی دست دوم را صادر کرده است و شرکت های واردکننده در صورت رعایت قوانین و شرایط خاص امکان واردات ماشین آلات کشاورزی دست دوم را دارند. از جمله مواردی که در هنگام واردات ماشین آلات کشاورزی دست دوم مورد توجه قرار می گیرد این است که از زمان تولید آن بیشتر از ۵ سال نگذشته باشد؛ همچنین سال تولید، نام برند، کیفیت قطعات و غیره دارای اهمیت می باشند. شرکت های فعال در این زمینه جهت واردات محصولات باید اقدام به اخذ مجوزهای مربوطه، پرداخت تعرفه گمرکی، تهیه پیش فاکتور و غیره کنند. برخی از انواع ماشین آلات کشاورزی دست دوم جهت واردات شامل تراکتورهای چرخ پلاستیکی، کمباین و غیره می باشند که به صورت مستقیم در فرآیند تولید محصولات کشاورزی نقش دارند.

دیدگاه خود را بیان کنید

You must be logged in to post a comment.*