تجارت با دبی

در واقع دبی یکی از پویاترین شهرهای این کشور، امارات متحده ی عربی است و به همین دلیل سبب شد که این شهر به عنوان قطب اقتصادی کشور امارات شناخته شود. نکته ی قابل تامل در خصوص دبی این است که این منطقه خود به تنهایی کالا یا محصولی برای صادرات ندارد بلکه توانسته با جمع آوری بهترین و قدرتمندترین تجار و غول های اقتصادی دنیا در شهر خود کالاهایشان را خریداری و به سایر نقاط دنیا صادر کند. این ویژگی بارز و مهم سبب شد که بازار دبی برای کشور ما که یک کشور تولیدکننده است بسیار مفید و موثر باشد. از طرف دیگر دبی دارای سیستم بانکی باز است و به راحتی با سایر کشورهای دنیا در ارتباط است و این گزینه نیز برای کشور ما که به دلیل تحریم های اقتصادی و سیاسی موجود در داخل کشور با بازارهای جهانی ارتباط چندانی ندارد بسیار موثر است. علاوه بر این دبی توانسته سیستم خصوصی سازی بسیار خوب و قدرتمندی را در منطقه ی خود پیاده کند.

از دیگر مزیت های تجارت با دبی این است که این منطقه مملو از راه های ارتباطی اعم از هوایی و زمینی و دریایی می باشد به گونه ای که فقط بندر جبل علی دبی دارای ۱۷۰ خط حمل و نقل جهانی است. علاوه بر این این شهر دارای بهترین زیرساخت های جهانی مدرن و بهترین محیط تجاری برای تجار است. از دیگر عوامل افزایش تجارت با دبی در سطح جهانی این است که دبی و به طور کلی کشور امارات متحده ی عربی یک کشور کاملا ثروتمند و غنی است که طبیعتا سبب می شود شرکت ها و شهروندان این کشور از قدرت خرید بسیار بالایی برخوردار باشند. این منطقه و کشور امارات متحده ی عربی دارای انبوهی از فرودگاه های بین المللی و بندرهای تجاری است که این راه های ارتباطی شرایط صادرات و واردات و تجارت با دبی را برای تمام کشورها آسان و مقرون به صرفه کرده اند.

این راه های ارتباط زیاد و مناسب سبب شده که تجار در سریع ترین زمان ممکن کالاهای خود را به این کشور وارد کنند و یا از دبی به سایر کشورها صادر کنند. از طرف دیگر دبی منطقه ای است که به خوبی از تجار و تولیدکنندگان بین المللی و خارجی خود پشتیبانی می کند. طبیعتا این عامل می تواند یکی از بهترین عوامل برای جذب تجار خارجی برای واردات کالا

تجارت با امارات

شاید این سوال برای تجار زیادی به وجود ﺁید که چرا تجارت با امارت مهم است؟ چرا که امارات نه تنها یک قطب اقتصادی در سطح خاورمیانه است بلکه یک کشور بسیار مهم اقتصادی و تجاری در سطح جهان شناخته می شود. این موضوع سبب شد که در حال حاضر شرکت های جهانی زیادی در این کشور راه اندازی و اقدام به تجارت های جهانی کنند. رشد اقتصادی کشور امارات در چند سال اخیر بسیار چشمگیر بوده است به گونه ای که این کشور توانست در مدت زمان بسیار کمی موفق شود با کشورهای زیادی به ویژه ایران ارتباط تجاری داشته باشد. این ارتباط تجاری گسترده ی کشور امارات سبب شد که این کشور به عنوان یک ماکت اقتصادی جهانی برای تجار شناخته شود.

افزایش شرکت های تجارت جهانی در این کشور سبب شده که هر روزه شرایط اقتصادی و صادرات و واردات به این کشور بهتر و بهتر شود. اما نکته ای که در این بین برای تجار بسیار مهم است آشنایی با نحوه ی تجارت با دبی و امارات است. بهترین نکته در خصوص تجارت با دبی این است در صورتی که قصد تجارت با دبی یا هر کشور دیگری را دارید ابتدا بهتر است درباره ی شرایط اقتصادی کشور مورد نظر تحقیق کنید و بازار آن را آنالیز کنید و نیازهای بازار کشور مورد نظر را بشناسید و سپس اقدام به واردات و صادرات کالا کنید.

درست است که امارات یک کشور بسیار کوچک در حوزه ی خلیج فارس است ولی چنان اقتصاد قوی و قدرتمندی دارد که تاثیر آن بر اقتصاد جهانی به اندازه ی کشورهای مطرح و مدرن است. امارات یکی از کشورهای ثروتمند حاشیه ی خلیج فارس است که اقتصاد ﺁن بر اساس نفت و گردشگری و توریست و خدمات می باشد. اما این کشور ثروتمند که بسیار سرمایه پذیر هم می باشد به دلیل شرایط جغرافیایی خود در حوزه ی کشاورزی چندان پیشرفتی نکرده است و اغلب این محصولات را از سایر کشورها وارد می کند. این مساله سبب شد که موقعیت خوبی برای تجار کشور ما فراهم ﺁید. به همین دلیل محصولات کشاورزی یکی از مهم ترین کالاهای صادراتی به دبی و امارات می باشند. البته این محصولات تنها کالاهای صادراتی به این منطقه نمی باشند. ایران تاکنون محصولات مختلفی را به دبی و کشور امارات صادر کرده است که از جمله ی آن می توان به صادرات فلزات گرانبها، مواد اولیه برای تولید، مواد غذایی، ماشین آلات و تجهیزات آن ها و غیره. از دیگر کالاهای صادراتی به دبی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سوخت های فسیلی
  • سیمان
  • فراورده های نفتی و گازی
  • میوه و خشکبار
  • فلز روی و سرب و آهن و مس
  • انواع سنگ ساختمانی
  • و غیره

تمام این محصولات و سایر محصولات از کشورهای مختلف چون ایران و هند

تجارت چمدانی به دبی

در واقع تجارت چمدانی یک نوعی تجارت است که در آن مسافری که به خارج از کشور رفته چمدان خود را پر از وسایل و کالاهای کشور مورد نظر می کند و بدون پرداخت هیچ گونه عوارض گمرکی و بدون نیاز به داشتن مجوزهای لازم برای ورود این کالاها، اقدام به واردات کالا و فروش آن ها می کند که این روش کاملا قانونی است و کسی نمی تواند جلوی آن را بگیرد. در حال حاضر این نوع تجارت با کشورهای همسایه و حوزه ی خلیج فارس به دلیل نزدیک بودن و کم هزینه بودن بسیار رایج است چرا که اکثر افراد در بازارچه های مرزی و مناطق آزاد انواع کالاها را خریداری می کنند و در کشور مورد نظر به فروش می رسانند.

امروزه تجارت چمدانی به دبی یکی از بهترین و ساده ترین و بدون دردسرترین روش های تجارت با دبی است که تجار انواع کالاها را به این صورت وارد دبی می کنند و یا از این کشور خارج می کنند. با آنکه این روش صادرات و واردات در مقایسه با روش های تجارت کلان از حجم کمتری برخوردار است اما توانسته سالانه ارز زیادی را وارد کشور کند و برای کشور حسابی سودآور باشد. این تجارت به قدری سودآور است که بسیاری از تجار حاضرند سالانه به صورت مستمر به این کشور سفر کنند و در حجم محدود و کمی به تجارت با دبی بپردازند. با توجه به افزایش استقبال از این نوع تجارت امروزه کالاهای متنوعی به دبی صادر می شود که یکی از پرسودترین آن ها تجارت چمدانی زعفران به دبی است.

و سایر کشورهای آسیایی و حتی آفریقایی به کشور امارات صادر می شود و در این کشور دوباره فرآوری می شود و با قیمت بالاتری به سایر کشورهای دنیا صادر می شود.

به دبی باشد. به طور کلی تمام مزایا و عوامل ذکر شده سبب شد که دبی و کشور مدرن امارات متحده ی عربی به بهترین منطقه برای صادرات و واردات کالا در سطح خاورمیانه و حتی سطح جهان تبدیل شود.

تجارت چمدانی زعفران به دبی

در واقع تجارت زعفران در مقدارهای مختلف صورت می گیرد اما اگر مقدار آن بالاتر از یک کیلوگرم باشد باید برای صادرات به امارات مراحل و امور گمرکی را انجام دهید. علاوه بر این باید مجوزهای لازم اعم از مجوز وزارت بهداشت و استاندارد و کارت بازرگانی را دریافت کرده باشید. اما چون اینگونه تجارت با دبی دارای مراحل مختلف و زمان بر است لذا اکثر تجار حاضرند به تجای تجارت کیلویی و فله ای زعفران به تجارت محدود چمدانی زعفران بپردازند. چرا که در این روش بدون پرداخت عوارض گمرکی و بدون نیاز به این مجوزها می توانند به صادرات زعفران بپردازند.

لذا اگر شما نیز از تجار زعفران هستید باید بدانید که تجارت زعفران به صورت کیلویی نیازمند مجوزهای زیادی است اما اگر می خواهید زعفران به صورت گرمی و محدود به این کشور صادر کنید به این مجوزها نیازی ندارید. در تجارت چمدانی زعفران به دبی هر تاجر و شخصی می تواند تا ۱۰۰ گرم زعفران را با خود حمل کند بدون اینکه کارت بازرگانی یا گواهی وزارت بهداشت داشته باشد.

دیدگاه خود را بیان کنید

You must be logged in to post a comment.*